top of page

DC-DC Ladere til Van og Bobil

Oppdatert: 16. mai


DC/DC lader. Dette produktet regulerer både spenning og strømføring ut i fra hvilken modell du velger. I tillegg til det kan du velge akkurat de batteri parameterne du har i ditt forbruksbatteri i applikasjonen som brukes for å konfigurere DC/DC laderen via bluetooth.


Denne løsningen kan også gi deg muligheten til å koble hele forbruks systemet ditt helt isolert vekk fra resten av kjøretøyets elektronikk hvis du ønsker. Så lenge du holder deg innenfor rammene for hva din dynamo tåler av strømtrekk vil du få et trygt og effektivt system som vil gi deg strøm samtidig som den tar vare på alle komponenter den er tilkoblet slik at de varer. Den største versjonen til Victron sin DC/DC er på 30A som passer de fleste kjøretøy, disse kan også trygt kobles i parallell for økt lading hvis ditt startbatteri og dynamo kan håndtere det.


Se nedenfor for hvordan du kan koble inn en DC/DC lader i ditt system.


 

Oppsummering

En DC/DC lader har alt du trenger for et trygt og effektivt system, det er mer kostbart en et skillerelé, men det vil være verdt det når du til gjengeld får beholde dynamo, startbatteri og forbruksbatteri til hele sin levetid. Velg en DC/DC lader, så får du et produkt som ikke overstiger kjøretøysbelastning som instruksjonsboken din anbefaler for å gi deg det best mulige systemet.


 

Relaterte produkter






 

Har du vurdert noe som er fiks ferdig?

Ta en titt på produktene via knappen nedenfor for å se hva vil tilbyr av Solenergi generatorene fra EcoFlow og Topband. Dette er strømsystemer som kommer ferdig montert og er mobile. Ikke la ordet mobile stoppe deg, noen av de større versjonene kan drifte hus om du vil. Dette er virkelig kraftige saker av høy kvalitet! Det skader ikke å ta en titt :)


Bildet viser en mann som kobler opp EcoFlow til sin bobil i skogen
Mann kobler opp EcoFlow






















 

Off-grid systemer

NETTBUTIKK



Klikk på knappen nedenfor for å gå til vårt nøye utvalgte tilbud av DC/DC ladere



 


644 visninger0 kommentarer

Commentaires


bottom of page