top of page

Hvordan dusje på veien?

Oppdatert: 16. mai

Hygiene er noe mange lurer på rundt vanlife. Og fakta er at selv om du har en egen dusj i vanen din så har du ikke "evig" vann slik du har i et hus. Ordtaket "dirty hippy" kommer ikke fra ingensteds, men slapp av, det finnes håp! Hehe. Fortsett å lese hvis du har lyst til å føle deg så fresh som mulig mens du er ute på eventyr!


Trenger du noe til ditt strømsystem? Ta en titt på vårt selektive utvalg i nettbutikken!




Artikkelen sitt innhold

Bildet viser en mann som dusjer fra en pose på utsiden av vanen sin ute i skogen. Vannet er varmet opp på en gasskjele. Det enkle er ofte det beste!
Genial og enkel dusj!

Dusj i vanen

Et annet alternativ er å ha egen dusj i vanen, noen foretrekker å bygge et dedikert bad der de kan dusje. Vi har gått for en nedpakkbar løsning som vi kan rydde vekk fordi, spoiler alert. Man dusjer ikke like ofte som før når man bor i van, hvertfall ikke like grundig. Hovedgrunnen til det er vanntilførsel og vanntank størrelser. Det er rett og slett ikke verdt vekten og plassen alt det vannet vil ta opp i et kjøretøy.


Hvordan få tak i vann

Her er et par tips til hvordan du kan få tak i vann. Det første er å bruke en app som heter park4night, der kan du sortere og finne vannkraner som bobiler kan hente vann fra. Du kan også spørre på bensinstasjoner eller gå flere turer å fylle opp vannflasker på offentlige toaletter hvis du ikke trenger så mye, eller er villig til å gå mange turer.


Bildet viser en oransje vannslange med en gul slange med gressbakgrunn.
Vannslange

Bad i havet eller en innsjø

Man kan også ta seg et bad i havet eller en innsjø, det fungerer også helt nydelig. Når man gjør dette er det viktig å ta hensyn til miljøet, og betrakte dette alternativet mer som en liten skyll, enn en fullverdig vask, med mindre du har nedbrytbar sjampo og er på et egnet sted. Husk, folk som ser deg antar ofte at du ikke har nedbrytbar sjampo, og det er ikke alltid like gøy å måtte ta stilling til.

Bildet viser en lykkelig mann som bader i et varmt vann.
Naturens bad

Våtservietter to the rescue!

Til slutt så har du den enkleste og billigste måten å "dusje på. Og det er ikke en dusj i det hele tatt, men det funker som en drøm. Og det er babywipes! Du skulle bare visst hvor mange ganger litt babywipes har reddet dagen når andre dusjmuligheter ikke er mulig, jeg anbefaler alltid å ha et par pakker liggende i vanen din!


Våtservietter som er blå på en hvit bakgrunn
Våtservietter

Tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne artikkelen, jeg håper du sitter igjen med noe ny kunnskap rundt dusjing på veien . Scroll litt ned og klikk deg videre inn på nettsiden min hvis du ønsker å lese om andre temaer, eller ta en titt på hva jeg tilbyr av tjenester her på offgridsystemer.no


- Vi snakkes!

 

Relaterte produkter






 

Har du vurdert noe som er fiks ferdig?

Ta en titt på produktene via knappen nedenfor for å se hva vil tilbyr av Solenergi generatorene fra EcoFlow og Topband. Dette er strømsystemer som kommer ferdig montert og er mobile. Ikke la ordet mobile stoppe deg, noen av de større versjonene kan drifte hus om du vil. Dette er virkelig kraftige saker av høy kvalitet! Det skader ikke å ta en titt :)


Bildet viser en mann som kobler opp EcoFlow til sin bobil i skogen
Mann kobler opp EcoFlow






















 

Off-grid systemer

NETTBUTIKK



Klikk på knappen nedenfor for å gå til vårt nøye utvalgte tilbud av batterier



 



22 visninger0 kommentarer

Comentarios


bottom of page