top of page

Inverter 3000W

Oppdatert: 16. mai

Hvilken inverter er den beste inverteren?

Spoiler alert! Jeg føler den beste størrelsen er en inverter på rundt 3000W og denne korte artikkelen vil vise deg hvorfor.




Artikkelen sitt innhold


Du kan drifte omtrent alt på kjøkkenet

Bildet viser en kvinne som skjærer opp fargerike grønnsaker på kjøkkenet
Du kan drifte omtrent alt på kjøkkenet

Grunnen til det er at med en inverter på 3000W kan du drifte en elektrisk koketopp hvis du ønsker det. Du kan bruke omtrent alt av høy effekt kjøkkenapparater så lenge du bruker en om gangen. Dette vil dekke alt fra blendere, kaffemaskiner og foodprosessorer.



Du kan drifte omtrent alt av skjønnhets utstyr

Bildet viser et menneske som bretter perfekt ferdig strøket tøy
Ferdig strøket tøy

Hvis du vil ha med en hårføner på tur, eller rettetang er det ikkenoe problem. Har du en skjorte som trenger å strykes eller dampes er det mer enn nok med en 3000W inverter. Dette er ting som du akkurat ikke får til med en 1000W inverter.



Oppsummering

Det enkle valget som vil dekke dine fleste behov er en inverter på 3000W, hvis og kun hvis du tenker å bruke kjøkkenutstyr eller skjønnhets utstyr i systemet ditt. Og du er nødt til å begrense bruken din til kun ett stort effekttrekk om gangen.



Tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne artikkelen, jeg håper du sitter igjen med noe ny kunnskap rundt valg av inverter og hvorfor 3000W er en størrelse som passer de fleste . Scroll litt ned og klikk deg videre inn på nettsiden min hvis du ønsker å lese om andre temaer, eller ta en titt på hva jeg tilbyr av tjenester her på offgridsystemer.no


- Vi snakkes!

 

Relaterte produkter






 

Har du vurdert noe som er fiks ferdig?

Ta en titt på produktene via knappen nedenfor for å se hva vil tilbyr av Solenergi generatorene fra EcoFlow og Topband. Dette er strømsystemer som kommer ferdig montert og er mobile. Ikke la ordet mobile stoppe deg, noen av de større versjonene kan drifte hus om du vil. Dette er virkelig kraftige saker av høy kvalitet! Det skader ikke å ta en titt :)


Bildet viser en mann som kobler opp EcoFlow til sin bobil i skogen
Mann kobler opp EcoFlow






















 

Off-grid systemer

NETTBUTIKK



Klikk på knappen nedenfor for å gå til vårt nøye utvalgte tilbud av invertere



 


17 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page