top of page

Lifepo4 batteri

Oppdatert: 16. mai

Lifepo4 batteri er det samme som lithium jernfosfat batteri og blir ofte bare omtalt som lithium. Lifepo4 batteri er den beste batteri typen for deg med et mobilt system på markedet i dag. Det er lettere, det kan føre større strøm og er faktisk billigst i lengden! Og nå har e blitt enda billigere med den nye Improve Lifepo4 batteriet! Les videre hvis du ikke tror meg. Eller klikk deg direkte inn på vårt batteri-utvalg i nettbutikken.





Hvorfor er Lifepo4 batteri best?

  1. Lithium batteri har vesentlig flere utladning sykluser en sine konkurrenter

  2. Lifepo4 batteri har veldig høy ladestrøm og utladning. Det er her Improve ikke strekker helt til mot andre Lifepo4 batteri, fordi Improve har vesentlig lavere ladestrøm. Men hvis du klarer deg med ladestrømmen Improve takler får du et veldig bra og ekstremt billig Lifepo4 batteri

  3. Lithium batteri veier under halvparten av et tilsvarende AGM batteri

Hva med miljøet og Lifepo4 batteri?

Et høykvalitets lithium batteri vil vare deg mange år på grunn av sin høye utladning syklus alt fra 2000 til 3500 utladninger. Det betyr at du kan med god samvittighet vite at du får enormt mye bruk ut av et lithium batteri. Videre har Norge gode ordninger og rutiner når det kommer til resirkulering og deponering med tanke på miljøet. Lever batteriet til din nærmeste avfall stasjon.


Hvor kan jeg få kjøpt Lifepo4 batteri i Norge?

Lithium batter 12v kan du få på mange steder, blant annet her. Vi er stolte leverandører av Skanbatt sine produkter her på offgridsystemer.no. Ta gjerne en titt i vår nettbutikk og se om du finner et litium batteri som passer deg.





Vi selger også EcoFlow sine produkter som er satt sammen med et 12v lithium batteri, hvis du har lest en del på hvordan du skal sette sammen ditt eget system med litium batteri og føler dette virker litt stressende anbefaler jeg deg å ta en ditt på EcoFlow. De er plug and play og satt sammen av profesjonelle med svært høy kvalitet og vil gi deg nøyaktig samme frihetsfølelse uten all jobben.





Hvis du liker elektronikk og kraft DIY har vi en egen del i nettbutikken som vil dekke alle dine behov, alt fra 12v lithium batteri, kabler, verktøy til regulatorer og solcellepaneler, ta en titt, og lykke til med prosjektet ditt!





Tusen takk for at du tok deg tid til å lese denne artikkelen, jeg håper du sitter igjen med noe ny kunnskap rundt Lifepo4 batteri . Scroll litt ned og klikk deg videre inn på nettsiden min hvis du ønsker å lese om andre temaer, eller ta en titt på hva jeg tilbyr av tjenester her på offgridsystemer.no


- Vi snakkes!

 

Relaterte produkter






 

Har du vurdert noe som er fiks ferdig?

Ta en titt på produktene via knappen nedenfor for å se hva vil tilbyr av Solenergi generatorene fra EcoFlow og Topband. Dette er strømsystemer som kommer ferdig montert og er mobile. Ikke la ordet mobile stoppe deg, noen av de større versjonene kan drifte hus om du vil. Dette er virkelig kraftige saker av høy kvalitet! Det skader ikke å ta en titt :)


Bildet viser en mann som kobler opp EcoFlow til sin bobil i skogen
Mann kobler opp EcoFlow






















 

Off-grid systemer

NETTBUTIKK



Klikk på knappen nedenfor for å gå til vårt nøye utvalgte tilbud av batterier



 




99 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page